Unelmani on jonain kauniina päivänä osata kirjoittaa asioita niinkuin osaan niitä ilmaista tai löytää kultainen keskitie näiden kahden taidon välillä. Siinä ei tule auttamaan mikään muu kuin harjoitus. Niinkuin sanotaan ''Harjoitus tekee mestarin''
- Santeri

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Fiilinkejä

Koeviikko loppu...Huonoilla fiiliksillä

......Masennus....Ajatuksia....Haikeita fiiliksiä.....Toisaalta kaikki on mahtavasti....Koeviikko ohi...Kakkua...ja sitä rataa.


Oih anteeks en huomannu et sä luet jo tätä ja minä taas tungen kaikkea masentavaa tekstiä tohon ylös...Noh anyways hyppää kyytiin ja menoks!


Tosiaan ensimmäinen koeviikko ikinä alkaa olla takana ja voi pojat, että se on ollut toisaalta hauskaa kokea jotain sellasta uutta ja jännää! Vaikkaki kokeet ei kaikki menny oikeen nappii, mutta olihan seassa menestystä. Kerrottakoon näin, että Espanja meni hyvin, Historia erinomaisesti, Äikkä ihan jees ja viimeisempänä, mutta ei vähäisempänä Matikka, jonka tämä poika romutti totaalisesti. Toisaalta se ei minua harmita sillä en matikkaa edes aijjo ylppäreissä kirjottaa, koska se ei ole minun juttuni.

No mutta se  koulusta ja masennuksen maailmasta! Onhan tässä viime päivien aikana naurettu niin paljon kavereiden kanssa, että taidetaan elää vielä pitkään sillä nauru pidentää ikää. Kokeen jälkeiset fiilikset kauppareissulta oli aivan mahtavat kun nautittiin viimeisiä jäätelöitä ennen kun ne joutaa talvilomille ne jäätelön syönnit(ei oikeesti, mut kuullosti vaan hyvält)


Kaveri oli raakalainen ja heitti vissiin toffeeta maahan:Matkaan mahtui myös impulsiivisia tarpeita potkia lehtiä ja muun muassa myös heitellä niitä ilman:Tästä ton hönön blogiin , noh toi ei ollut mitään verratuna siihen, että itselläni olisi ollut impulsiivinen tarve kieriä niissä lehdissä, mutta päätin jättää sen tekemättä.

Syksystä kuvaa kehiin teille katottavaks:

Ps. Ulkon on jo aamusin ihan pirun kylmä

Eipä mulla muuta tällä kertaa. Nonii kipittäkääs jo pois puuhaamaan omia asioitanne, me tapaamme taas ensi plokissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti