Unelmani on jonain kauniina päivänä osata kirjoittaa asioita niinkuin osaan niitä ilmaista tai löytää kultainen keskitie näiden kahden taidon välillä. Siinä ei tule auttamaan mikään muu kuin harjoitus. Niinkuin sanotaan ''Harjoitus tekee mestarin''
- Santeri

perjantai 4. lokakuuta 2013

Pettymystä, naurua ja pesukarhuja

KAVEREIDEN TÄYTTÄMÄT KAKSI PÄIVÄÄ

Hölkkään ja mietin, että missäköhän olisin nyt ilman ihmisiä , jotka ovat minulle rakkaita ja erityisesti ilman ystäviä. Tajuan samalla, että onneksi tulinki MeLuun, enkä menny toiseen kouluun. Vaikka kokeiden osalta oli tullut pettymyksiä niin tuumin, että hetkonen minullahan on maailman paras luokka ja siinä samalla parhaat ystävät, eikä sovi unohtaa ystäviä mitä olen saanut luokkani ulkopuolelta. Hekin ovat aivan MAHTAVIA!


Huonoiden koetulosten masennuksen laskettu alkoi siis uusi jakso torstaina ja olihan kyseinen päivä aivan mahtava sillä kaverit tekivät fiiliksestä heti paremman ja lähdin kohti uusia kursseja hyvillä mielin. Aluksi luulin, että tulevilla kurseilla ei olisi mitään tuttua seuraa. Hyvästelin kaverit ja suuntasin kohti ensimmäistä tuntia, joka oli tällä kertaa Biologia. Saavuttuani luokan eteen tajusin, että voihan hittolainen luokkalainen on samalla kurssilla ja oli taas heti parempi fiilis! Natun kanssa huomattiin, että kurssista tulisi aivan mahtava ja ei todellakaan tylsä sillä satuimme istumaan vieläpä vierekkäin joten tylsää ei pitäis olla.


Pikku hiljaa huomasin, että en ollut yhdelläkään kurssilla yksin vaan jokaisella tunnilla oli joku tuttu jolle puhua. Paitsi Englannin tunnit, mutta sieläkin sain heti uuden tuttavuuden.

Koulun jälkeen suunattiin kohti keskustaa Heiksin, Suvin ja Tanjan kanssa ja siellä seuraan liittyikin Heini. Matkamme erkani heti rautatientorilla, koska RUOKA, mutta määränpää oli sama kaikilla nimittäin Radiokoplan lähetys.

Tunnelmat oli seuraavat:


Koska Heiksi on peruna eikä sillä ole blogia niin en voi mainostaa, HÖH :(

Tästä kuitenki sitten tämä höppänän Blogiin

OMOMOM PIZZAAAA

Tyydytettyämme nälkämme suuntasimme kohti Sörkkää ja Radiokoplan lähetystä, jossa taas höpöteltiin kaikesta kivasta. Ja minut jopa hyväksyttiin suuren ja mahtavaan koplaan lähetyksen päätyttyä, joten nyt kuulette mun kauniin äänen joka ikisessä lähetyksessä. Mietittiin oikeen iskevää nimeä uudelle kopla kokonaisuudelle ja päädyimme ainakin näin aluksi nimeen Radiokopla+1. Päivä oli myös täynnä ryhmähaleja.


Näin perjantain kunniaksi laitoin herätyksen soimaan kello kuudeks....eiku siis ainahan mä sen laitan siihen aikaan soimaan....noh anyways kellon oli tarkotus soida 06.15, mutta tämä herra päätti herätä kello 04.50. Ajatteleni ''ei helvetti pakkohan mun on tekemistä keksiä''
 joten itseni raahasin ylös ja lähdin lenkille ja sen jälkeen sitten aamutoimet ja huomasin, että kohtahan ollaan myöhässä joten eikun vaa juoksuks kohti bussia. Päivä rullas eteenpäin ihan normaalisti ja oli taas paljon naurua ja ryhmähaleja ja silleen. Olihan se ihan mahtavaa huomata, että korkeasaaressa oli korkeasaaripäivät ja oli ilmainen sisäänpääsy, joten päätimme luokkalaisen kanssa suunnata sinne ja tässä jotakin tunnelmia sieltä:


Kuten ystäväni Miiko tokaisi Tää on pettymys, noh ens vuon uusiks koska ei oikeita pesukarhuja päästy näkemään niin nämä kuvat saivat riittää. On muuten ihan sika makee piirros.


Tosiaan terraariossa pitäisi olla 2 metriä pitkä Viherköynnöskäärme. Huutakaa HEP ku näätte sellasen.


Miks katon aina, että noitten korvat on niitten silmät


Miiko niin halus rikkoa ton pleksin
Tervetuloa Dr. Karhun vastaanotolle. Miten voin auttaa?
Auto focus oli kaveri tässä kuvassa.

Näissä tunnelmissa loppuu tämä ploki, mutta palaattehan takaisin sitten lukemaan seuraavan plokin? Poistun tästä syömään pulla, joten pitäkäähän lippu korkealla lukijat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti