Unelmani on jonain kauniina päivänä osata kirjoittaa asioita niinkuin osaan niitä ilmaista tai löytää kultainen keskitie näiden kahden taidon välillä. Siinä ei tule auttamaan mikään muu kuin harjoitus. Niinkuin sanotaan ''Harjoitus tekee mestarin''
- Santeri

torstai 23. tammikuuta 2014

Talvi...VIHDOINKI

Heippatirallaa


Mä taijan tulla kertomaan ny teille kuulumisia niinku pitkästä aikaa ku on kerranki aikaa kirjottaa ja on jottain asiaaki. Vähän kylläki kuulumisia aluksi. Kaikki on tällä hetkellä loistavasti ja tänään kävin korkkaamassa ekat ulkojäät tänä vuonna ja olihan se luistelu kivaa taas pitkästä aikaa. Muidenkin asioiden osalta minulla menee hyvin, mutta voisin tulvasta koeviikosta silti valittaa vaikka tämähän tapahtuu jo kolmatta kertaa elämässäni, mutta taitaa olla samalla koeviikoista helpoin aineiden osalta.



Vaikkakin rakastan kuvata luontoa niin päätin, että voisin suunnata blogiani enemmän ruuan puolelle, koska ruokakin on monessa mielessä lähellä sydäntä: rakastan kokata sitä, syödä sitä ja katsoa kun sitä tehdään. Mutta en hylkää näitä postauksia arkielämästä ja luonnosta vaan niitä tulee tässä matkan varrella myös.







Tämä taisikin olla tässä tältä erää, joten kipittäkääs lapsukaiset tekemään omia juttuja. Itse istahdan tekemään niin ihania Ruotsin läksyjä kahvi kupposen kera.

PS. Hyvää(tulevaa)viikonloppua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti