Unelmani on jonain kauniina päivänä osata kirjoittaa asioita niinkuin osaan niitä ilmaista tai löytää kultainen keskitie näiden kahden taidon välillä. Siinä ei tule auttamaan mikään muu kuin harjoitus. Niinkuin sanotaan ''Harjoitus tekee mestarin''
- Santeri

perjantai 10. tammikuuta 2014

Vuosi 2013...eiku sehän on jo 2014

Heipsunkeikun


Täällä näin pitkästä aikaa, koska eipä ole oikeen intoa ollu kirjottaa mitään ja myöskään kuvien ottaminen osottautui tälle pojalle vuoden vaihteessa ja ennen sitä yllättävän vaikeaksi, koska minä piruuttani ja ihan vaan sen takia koska voin niin rikoin vanhan kameran näytön, mutta nyt uusi kamera alla ja jopa aikaa/intoa skriivailla jotain tänne.

Tosiaan tässä kerkesi vuosi vaihtua ja joulut, uudet vuodet sun muut ehti myös tulla käväsemään ja yhtä nopeasti häipymäänki...ei taida oikeen viihtyä täällä. Noh tosiaan joulu menikin tällä pojalla ilman mitään kiireitä, ei tarvinnut tehdä mitään sillä olin mummilla ja siellä tehtiinkin kaikki mun puolesta. Olihan se taas mukavaa nähdä isovanhempia pitkästä aikaa ja tehdä asioita mitä ei koulun takia kerennyt vaikka tosin teinhän minä lomallaki läksyjä (sitä se lukio tuppaa teettämään). Lahjoja en paljoa saanut ja jos jotain sainkin niin se olikin sitten suklaata, villasukkia, villapaidan ja tietenkin rahaa, koska sitä ei voi olla koskaan liikaa. Lomalla sitten tulikin ikävä omaa rakasta Heiniä ja olihan se ihan helkkarin ilonen uutinen kuultavaks ku sain kuulla että Heini tulis käymään Kotkassa ja olihan meillä ihan hupaisaa (Todiste). Seuraava askel olikin sitten uusi vuosi ja sen myötä uudet kujeet..ehkä. Vuosi vaihtuikin erittäin rauhallisissa merkeissä verrattuna kavereiden tarinoihin missä porukat ei muista mitä on tapahtunut puolen yön jälkeen tai on kadottanut kaikki tavaransa. Rahaa ammuttiin taivaalle ja sitä rataa..uuden vuoden lupauksia en oo ikinä ymmärtäny joten päätin pontevasti jättää sellasen tekemättä tänäkin vuonna. Jaaaa seuraava askel tässä juhla rumbahommelijutussa olikin sitten omat synttärit. Täytin 17...eikä muuten yhtään siltä tunnu. Turha ikä jos multa kysytään.

Ja sitten myös palattiin koulunpenkille! Olihan sekin kivaa ihan vaan sen takia koska oli ollu niin kova ikävä ihmisiä koulussa.

Käytiin Tsekkaamassa myös tässä Heinin kans Hobitti 2 ja olihan seki loistava. Tosin nyt pitääkin venata vikaa osaa ja ei yhtään jaksais. Kumpa olisi jo joulukuu.


Mulle sanottiin et otan kuvia liian alhaalta. Noh...kameraa ylemmäs ja silleen

Tässä sitten vähän eiliseltä kuvia :
Tässäpä tää tais olla tällä kertaa. Tästä tää varmaan taas lähteekin käyntiin. Voisinpa tehä jopa videopostauksen jos tuonne alas saadaan kymysyksiä tai aihetta sille. Nonii kipittäkääs jo puuhastelemaan omia asioita sillä minä kuittaan tältä kertaa2 kommenttia: