Unelmani on jonain kauniina päivänä osata kirjoittaa asioita niinkuin osaan niitä ilmaista tai löytää kultainen keskitie näiden kahden taidon välillä. Siinä ei tule auttamaan mikään muu kuin harjoitus. Niinkuin sanotaan ''Harjoitus tekee mestarin''
- Santeri

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Lomat lomailtu


MORJENSTA VAAN IHMISET JA KAIKKI MUUT


Hei tosiaan kaikille pitkästä aikaa(ei siit oikeesti niinkään kaun ole), mut anyways.. Lomat on lomailtu ja takasin koulunpenkille palattu, vaikka viihdynkin koulussa niin silti välillä tuntuu vaa siltä, että tekisi mieli vaan kesken tunnin pakata kamat kasaan ja lähtee pois, koska ei vaan jaksa. Onneks lomalla sai vähän nukuttuu univelkoja kiinni, mutta masentavaahan se silti on herätä 06.15, jokainen aamu. Ekassa kuvassa on siis aamun fiiliksiä, kun seisoin juna-asemalla ja tuijotin ohi meneviä junia ja missasin jopa oman junani, koska en tajunnut sitä, että se siihen asemalle tuli...tajusin vasta siinä vaiheessa, kun juna näytti peräänsä. Siinä vaiheessa tajusin, että ''ei hemmetti nyt pitäis skarpata''.Päivä menikin sitten muuten ihan mukavasti paitsi, että matikan tunnilla juuri kun pitäisi keskittyä niin iski kauhee selkäkipu niin sinnehhän se keskittyminen sitten hävis. Päivällä myös tajusin, että kaikki ei voi aina mennä putkeen elämässä. Ja tajusin myös, että ihmiset ei välillä vaan yksinkertaisesti osaa hyväksyy omaa kohtaloo ja jos asiat ei suju niin siitä laitetaan show pystyyn..en vaa osaa käsitellä tota asiaa. Vähän siinä fiilis menee jos esim. puhutaan paskaa selän takan. Miks sitä asiaa ei voi vaan sanoo suoraan päin naamaa, jos on sitä mieltä niin se kannattais vaan sanoo eikä vaan hautoo sitä, koska loppujen lopuks selän takana paskaa puhuminen vaa huonontaa omaa kunnioitusta ihmisenä ja persoonaana. Monet myös luulee, että jos jostain puhutaan paskaa niin ihminen ei huomaa sitä, eikä ne puhujat ymmärrä, että se on helposti huomattavissa.. Noniin mutta turhaan enää mun omista ongelmista valitan, mut toi oli pakko sanoo, koska se vähä kaivers mua koko päivän ja johonkin tää asia piti purkaa..

Tosiaan tänään myös tuli vähän kuvattua pari hassua kuvaa, koska ranta ja tuuli ja pienet aallot.

Meinas muuten kamera oikeesti pudota veteen (ku ennen tilannetta vitsailin itelleni, että nyt ku kamera tippuis ni ois tosi kiva)

Tälläistä tänään. Ei mulla sitten muuta. Toivottavasti teillä kenellä loma oli meni se hyvin ja en nyt häiritse enempää joten alkakaahan kipittää omien hommien pariin. Nähkäämme ensi plokissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti