Unelmani on jonain kauniina päivänä osata kirjoittaa asioita niinkuin osaan niitä ilmaista tai löytää kultainen keskitie näiden kahden taidon välillä. Siinä ei tule auttamaan mikään muu kuin harjoitus. Niinkuin sanotaan ''Harjoitus tekee mestarin''
- Santeri

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Elämän pienet ilot

Hellurei taasen


Avasin aamusta silmäni, käännyin toiselle kyljelle ja vilkaisin kelloa, joka taisi näyttää 09.jotain. Noh ajattelin makaavani hetken sängyllä ja niinpä mä otin kännykän käteen ja aloin selaamaan tavallisen rutiinin mukaan facebookkia ja sen jälkeen instagrammia. Hetken niitä sitten selattua tajusin, että voisin avata ikkunat kun huoneessa oli niin pirun pimeetä, noh samalla vilkaisin, että "ei helvetti, onks siel jo lunta???!!" mutta tajusin silmiäni siristettyä, että kyseessä oli aika sankka sumu. Yhtäkkiä vaan tuntui siltä että nyt täytyy päästä kuvaamaan. Ja niinpä kymmenen minuutin sisään oli ulkona pyörän seläs ja matkal kohti tietämätöntä kohdetta.Vaikka aina ei elämässä kaikki menekkään putkeen niin aina löytyy asioita jotka piristävät itseäsi todella paljon. Minulla nämä asiat ovat rakkaat ihmiset, valokuvaaminen ja luonnon keskellä liikkuminen, koska näiden asioiden avulla voin tavallaan irtautua arjesta ja unohtaa kirjaimellisesti kaiken paskan. Voi olla että kaikilla ei ole tälläisiä pikku asioita joista voi hakea "turvaa", jos olet sellaisessa tilanteessa, että sinulla ei ole tällästä asiaa niin herran jumala hanki sellainen! Koska ne todellakin auttavat. Eikä niitä aina käytetä siihen että pääseen paskaa turvaan vaan näiden asioiden avulla voi myös rentoutua, joka sekin auttaa hyvin paljon esim. koulun aikana, kun ei vaan jaksa tehdä enää tehtäviä niin lähtee, vaikka lenkille ja sitten tulee takaisin latautuneen painamaan niitä jäljelle jääneitä tehtäviä.


Toisaalta aina ei kannata juosta karkuun tätä niin sanottua "paskaa"  vaa joskus pitää hyväksyä asiat niinkuin ne on. Esim mulla ei nyt kaikki mee putkeen kotona, enkä asialle voi oikeen mitään niin mun pitää vaa hyväksyy tää kaikki "paskaja painaa elämässä eteenpäin tavoitellen unelmia ja tavotteita. Vaikka kuinka monta kertaa elämä potkis päähän niin mielestäni ei kannata lannistua vaan potkia sitä takasin, jossain pisteessä se vaan lopettaa takasin potkimisen ja sinulla menee taas kaikki hyvin. Vaikka elämä olisi kuinka negatiivista niin kannattaa etsiä niitä pieniäkin rippeitä positiivisista asioista, vaikka ne sit ei oliskaan niin elämää mullistavia asioita niin ne auttavat silti.


Muuten minulla menee aika loistavasti, kaikki muu paitsi perhe asiat rullaavat eteenpäin omalla tahdilla ja muutenkin kaikki on todella positiivista, tottakai päiviin mahtuu aina pari kusipäätä, mutta en anna niiden haitata. Kävästiin tossa luokkalaisen kanssa Digiexpoilla ja oli muuten todella kivaa siellä! Nämä on juuri näitä pieniä iloja josta kannattaa nauttia! Kuvia  tapahtumasta: Olis muuten tehny mieli maistaa!Tätä mä jäin tuijjoittamaan hyväks toviks


Noiden jälkeen en enää ikinä kuuntele omista kajareista musaa! ja on noilla muuten hintaaki ihan mukavasti

Teki vaa mieli ajaa tol pois sieltä messukeskuksesta

Jaaa sitten tämän päivän extempore retkeltä kuvia, koska sumu


Itsellänihän ei enää ole mitään kerrottavaa, joten annan luvan siirtyä omiin puuhiin. Kipin kapin poispois. Tapaamme ensi plokissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti